Träffa rätt med AI

Få kontakt med topplistade kandidater, rekordsnabbt. Träffsäkert, effektivt och fördomsfritt. Utan krav på annonsering. 

bara INTRESSERade KANDIDATER

Du matchas mot kandidater utifrån ditt behov, deras tillgänglighet och önskemål om framtiden. Ett jag-är-intresserad-filter säkerställer att kandidaten är intresserad av just din tjänst. Du kan sluta lägga tid på irrelevanta kandidater.  

 

Spara tid och pengar

Manuellt urval vid rekrytering tar i snitt 20 timmar. Att annonsera är kostsamt och osäkert. Vi ger dig direktkontakt med topplistade och intresserade kandidater rekordsnabbt. Du slipper annonsera eller searcha och kan istället beta av nästa sak på din to-do-lista, samtidigt som du sparar pengar. 

 

BETALA BARA VID rekrytering

Kontakta och träffa talanger kostnadsfritt och betala bara vid rekrytering. Pay on delivery, helt enkelt.

Låt Rektra göra jobbet

DITT BEHOV

Vem söker du? Ange vilken kompetens och erfarenhet du söker. Vi håller koll på marknaden och ser till att du inte missar drömkandidaten.

FÅ TOPPLISTADE KANDIDATER

Vi rankar direkt matchade kandidater. Matchningen är fördomsfri och baseras på ditt behov, kandidatens tillgänglighet och önskemål om framtiden. Skicka enkelt kontaktförfråga till kandidater du är intresserad av.

Intervjua och Anställ

Intresserade kandidater accepterar din kontaktförfråga och du får tillgång till deras kontaktuppgifter. Gå vidare i rekryteringsprocessen och betala enbart vid rekrytering.

FAQ

Nej, det är kostnadsfritt. Du betalar bara vid rekrytering.

Nej, det är kostnadsfritt. Du betalar bara vid rekrytering.

Du betalar 25 000 SEK per lyckad rekrytering. 

Rekrytering för konsult- och frilansuppdrag kostar 2,5% av fakturerat belopp.

Det är enkelt! Du skapar ett konto här och utifrån dina behov och erbjudande matchar vi dig mot kandidater i vår databas. Matchningen baseras på kompetens och önskemål om framtiden. Du slipper annonsera, göra urval, nej-tacka och kan istället göra något annat på din to-do-lista.

Rektras matchningsrobot är fullt ut automatiserad och tar bara hänsyn till kompetens och kandidatens villkor. Faktorer som profilbild, kön, namn eller ålder är anonymiserade och påverkar inte matchningen. Rektras vision är att skapa fördomsfria rekryteringar.  

För att säkerställa kandidatens intresse för just din tjänst har vi ett jag-är-intresserad-filter i matchningen. När du matchat med kandidater och vill låsa upp deras kontaktuppgifter skickas först en intresseförfrågan till kandidaten, om kandidaten svarar ja låser vi upp kontaktuppgifterna till dig. Svarar kandidaten nej, låser vi inte upp kontaktuppgifterna och du betalar givetvis ingenting.  

Absolut! Med Rektra får du snabbt kontakt med kvalificerade och intresserade kandidater. Utan att annonsera. Rektra används både av enskilda företag och rekryteringsföretag. Hör av dig till oss för att boka tid för demo: kontakt@rektra.se

Nej. Annonsera bara om du vill. Rektra headhuntar via AI och matchar dig automatiskt med intresserade kandidater. Du behöver inte annonsera, göra urval, nej-tacka och kan istället beta av något annat på din to-do-lista.

När du registrerar en ny rekrytering kontaktar vi dig med erbjudande om annonsering. Om du vill annonsera skapar och publicerar vi annonsen.

Annonsen är synlig på vår hemsida. Information om annonsen publiceras på sociala medier samt i olika platsbanker.

När du matchat med kandidater får du möjlighet att låsa upp kontaktuppgifter till kandidater du tycker är intressanta. När du låst upp kontaktuppgifter får du ett mail av oss där du anger dina faktureringsuppgifter.

Maila din fråga till kontakt@rektra.se så hjälper vi dig!