fbpx

Rektra söker dig med koll på försäljning!

Är du en tävlingsmänniska med koll på business och relationer? Var en del av Rektra och anta utmaningen att få fler att våga testa rekrytering via AI!

Läs mer och sök här

2020-04-14

Rektra kvalar in på För-ortens topp 18 lista!

Av 290 tävlingsbidrag från hela Sverige som tävlade i kategorierna ”För-samhället” och ”För-kvinnor” placerar sig Rektra som en av de 18 bästa när För-orten presenterar sin topp 18-lista!

Vi är stolta och glada att fördomsfri rekrytering via AI lyfts fram som en viktig lösning för att säkerställa att det är kompetens och inte namn, kön, ålder eller nätverk som avgör vem som får vilket jobb.

Läs mer här: https://www.for-orten.se/for-orten-presenterar-top-18/

2020-03-31

Rektra söker CTO

Vi har stora tillväxtplaner och för att lyckas behöver vi utöka teamet. Vi söker dig som lockas av startup-livet, är tech-savvy med passion för AI & och vill ta långsiktigt ägandeskap gällande Rektras tekniska utveckling! Vad väntar du på? Kontakta oss idag!

Läs mer här

2020-02-25

2:a plats i SU Business Model Cup

Rektra kom 2:a i SU Business Model Cup HT 2019, en årlig tävling i hållbara affärsidéer. Tävlingen genomförs av SU Innovation i samarbete med SU Inkubator, Stockholm Business School och Venture Cup. Juryn bestod av bla Erik Feldt, ansvarig för samhällsengagemang Nordea-koncernen, Annika Nordström, VD Handelsbanken Baltikum och Tove Rådelius, hållbara investeringar Norrsken Foundation.

2020-01-20