Rektra

{FAQ}

Vanliga frågor från kandidater och arbetsgivare

 För dig som söker {jobb}

När blir jag matchad?

Så snart ett företag möter dina önskemål (och du uppfyller deras krav på kompetensnivå). Logga in på din profil för att se dina matchningar.

Är matchningen fördomsfri?

Ja! Matchningen baseras på kompetens och dina önskemål. Ditt namn, kön och ålder är dolda för företag och påverkar inte matchningen.

Hur länge är min profil anonym?

Du är anonym för företag tills du godkänner kontakt. Det är du som bestämmer vilka arbetsgivare som är tillräckligt intressanta.

Kan jag välja när jag vill bli matchad?

Självklart! I din profil kan du enkelt välja från vilket datum du vill vara tillgänglig för arbetsgivare. Kanske vill du se vad du kan bli erbjuden om 6, 12 eller 18 månader? Du väljer när i tiden du vill börja få erbjudanden och innan dess får du inga förfrågningar eller notiser från oss.

 För dig som {Rekryterar}

Hur fungerar matchningen?

Det är enkelt! Rektra matchar dig med kandidater utifrån era behov. Vi sourcar, seachar och rankar de bästa matchningarna. Du slipper annonsera, göra urval och nej-tacka. Skicka en kontaktförfrågan till kandidater som du tycker är intressanta.

Är matchningen fördomsfri?

Ja! Matchningen baseras på kompetens och era önskemål. Faktorer som kön, namn eller ålder är anonymiserade och påverkar inte matchningen.

 Allt tydligt?