Rektra

Rektra utmanar traditionell Rekrytering

För oss är det tydligt att traditionell Rekrytering är dyrt, tidskrävande och tråkigt. Den välbeprövade jobbannonsen har helt klart spelat ut sin rätt med klyschor och superlativ som sällan är effektiva för att nå de bästa kandidaterna. Branschen måste utmanas. Med digital Headhunting och automatiserad matchning gör vi just det, Rektra tänker nytt. Vi erbjuder modern rekrytering som fungerar, på riktigt. 

Rektra är experter på digitala relationer, vilket gör oss till proffs på effektiv Search, Screening och Headhunting. Vi skapar långsiktiga relationer och bearbetar proaktivt kandidater som är rätt för just er verksamhet. Ni träffar rätt person, vid rätt tidpunkt.

Med våra verktyg: AI, Headhunting och viktig Employer Branding, kan vi leverera lyckad Rekrytering.

Med Rektras flexibla abonnemangsupplägg kan ni säga hej då till dyr och långsam rekrytering. Hos oss får ni mycket för pengarna. 

Grundarna av Rektra är utvecklare, ingenjörer, ekonomer, marknadsförare och rekryterare. Vi vill skaka om och förändra rekryteringsprocesser, så att urvalsprocessen blir rättvis, effektiv och hållbar.

Med Rektra i ryggen kan du säga hejdå till tidskrävande search och ständiga nej tack. Säg ja till träffsäkra matchningar utan krångel och häng med mot en schysstare arbetsmarknad. 

Funderingar? Ställ en fråga!

Samarbeta med oss
Investera i Rektra
Övriga frågor