Rektra

Rekrytering {utan krångel}

Rekrytering av skickliga kollegor med Headhunting, AI och Storytelling. Effektivt, prisvärt och utan krångel. Rekrytering med Rektra är modernt.

AI som jobbar 24/7

Hos Rektra finns tusentals kandidater som väntar på sitt nästa karriärsteg. Rektras anonymiserade matchningsalgoritm jobbar 24/7. Fördomsfri Rekrytering med er bästa matchning i fokus.

Headhunting​

Långsiktigt relationsskapande med kandidater är en nyckel för träffsäker Rekrytering. Det är vi experter på. Rektra headhuntar, searchar och bearbetar kandidater dagligen. Med 15 000+ talanger i våra nätverk fångar vi kandidaten vid rätt tidpunkt.

Storytelling & Employer branding

En “vanlig” annons med klyschor och superlativ är sällan effektiv för att nå de bästa kandidaterna. Istället skapar Rektra värdefull storytelling som sprids i nätverk och på externa karriärsidor för att stärka er employer branding. Läs här om hur Spotify, Microsoft, G-Loot mfl lockar talanger.

Du är i gott sällskap

Rekrytering inom våra affärsområden

Tech och IT

Läs mer

Ingenjörer och management

Läs mer

Ekonomi och marknadsföring

Läs mer

HR och administration

Läs mer

Redo för modern Rekrytering?

Så jobbar vi med Rekrytering, steg för steg

Steg 1 - Berätta vad ni söker

Vi djupdyker i kravprofilen och lär känna er som bolag. Tillsammans gör vi en plan för er Rekrytering, sen är vi live och letar talanger till er.

Steg 2 - Storytelling & Employer branding

Rektras marknadsavdelning som är specialiserade på copy, layout och PR skapar intresseväckande storytelling som verkligen når just er målgrupp och stärker er Employer branding. Vi vet att detta fungerar.

Steg 3 - AI & Headhunting​

Rektras AI jobbar 24/7 med att hitta rätt talanger till just er. Samtidigt krokar vi ut till talanger i våra nätverk samt searchar och headhuntar fler personer som matchar det ni söker. Kombon av Rektras AI och Headhunting är modern Rekrytering, som fungerar.

Steg 4 - Presentation

Vi gör en första telefonintervju för att säkerställa kompetens och personlig matchning till just er tjänst. Är matchningen bra? Kul, då har ni en talangpresentation att ta ställning till.

Steg 5 - Intervju & anställning

Vi hjälper till att boka in intervju och finns med som bollplank, second opinion och gör referenstagning. Är det rätt? Vad kul – säg hej till er nya kollega!

Marcus Söderberg, CEO Nvrmind

”På Nvrmind växer vi stadigt och söker ständigt efter härliga kollegor, men att hitta dem kan ibland vara som att leta efter en nål i en höstack. Rektra har varit en otrolig hjälp i att matcha oss med kandidater som delar våra värderingar.”

Backend developer, Stockholm

Jag fick min senaste tjänst via Rektra. Kändes jättebra att jag kunde söka jobb anonymt och bestämma mina krav. Väldigt bekvämt att få erbjudanden från arbetsgivare, istället för tvärtom.

Redo för modern Rekrytering?

1 +
Registrerade profiler
1 +
Talanger i Rektras nätverk
1 +
Personer som nås via annonsering