Rektra

Hitta intresserade och kvalificerade  kandidater 

Rekrytera kollegor inom tech och IT med AI, Headhunting och marknadsföring. Rektra hittar kandidater och säkerställer intresse och kvalifikationer. Ni presenteras för kandidater redo att gå vidare i er rekryteringsprocess.

Du är i gott sällskap

Gör som flera andra populära arbetsgivare inom tech & IT. Jobba smartare och gå bara vidare med intresserade och kvalificerade kandidater.

Hitta fler kandidater och rekrytera bättre. Testa en gratis sökning!

0 +
Exponeringar i månaden
1 %
fler kvalificerade kandidater
1 +
kunder

Vad våra kunder säger om Rektra

”På Nvrmind växer vi stadigt och söker ständigt efter härliga kollegor, men att hitta dem kan ibland vara som att leta efter en nål i en höstack. Rektra har varit en otrolig hjälp i att matcha oss med kandidater som delar våra värderingar.”

– Marcus Söderberg, CEO

”När vi arbetar med Rektra vet vi att vi alltid får kvalificerade kandidater presenterade, på ett effektivt och bra sätt. Vi bemöts alltid personligt och med hög professionalism i alla dialoger med Rektra!”

– Emma Härnqvist, Customer Relationship & Consultant Manager

Så jobbar vi med Rekrytering

För att hitta kandidater till tech & IT behövs ofta flera insatser tillsammans för att nå ett lyckat resultat. Rektra hittar kandidater genom AI-matchning på Rektras plattform, headhunting på externa karriärsidor samt marknadsföring och Storytelling på sociala medier. Rektra genomför en första intervju. Vi presenterar kandidater som är kvalificerade och intresserade av en intervju med er, därefter tar ni över kontakt med kandidaten.

AI

Rektras AI matchar kandidater automatiskt och fördomsfritt. Vår anonymiserade matchningsalgoritm jobbar dygnet runt och kan dessutom ge er förslag på hur ni kan vässa er rekrytering.

Rektra hanterar era matchningar på plattformen och kontakten med kandidater. Du får kandidater som är kvalificerade för era tjänster.

  • Automatiskt och fördomsfritt urval
  • Tusentals kandidater redo för nästa karriärsteg
  • Er bästa matchning i fokus

Headhunting

Långsiktigt relationsskapande med kandidater en viktig del för träffsäker rekrytering inom tech och IT. Därför headhuntar, searchar och bearbetar Rektra kandidater kontinuerligt.

Rektra genomför urval och första intervju via telefon/video för att säkerställa kompetens och personlig matchning till just er tjänst. Ni får en ansvarig kontaktperson från Rektra som agerar bollplank under hela processen.

  • Rektra headhuntar, searchar och bearbetar kandidater.
  • Rektra genomför urval och första intervju.
  • Kontaktperson som agerar bollplank hela processen.

Marknadsföring

Rektras producerar digitala annonser med tilltalande layout och slagkraftig copy. Vi skapar betald annonsering på sociala medier och optimerar kampanjerna mot er specifika målgrupp.

Vi uppmärksammar er som företag med storytelling och värdefulla artiklar som sprids på externa karriärsidor och nätverk.

Läs tidigare artiklar skapade av Rektra för Spotify, Microsoft, G-loot mfl här.

  • Få tillgång till allt material som Rektra skapar.
  • Resultatrapport och statistik.
  • Kontaktperson från Rektra.

Steg 1 - Nå ut bredare

Rektra producerar material med slagkraftig copy och tilltalande layout. Vi optimerar annonsering i sociala nätverk, social media och kandidatpooler mot er specifika målgrupp. Ni når ut till tusentals kandidater på nolltid.

Vi fördjupar er kandidatkontakt med värdefulla artiklar och innehåll till sociala medier som sprids i nätverk samt på externa karriärsidor för att stärka er Employer branding. Läs här om hur Spotify, Microsoft, G-Loot lockar talanger.

Steg 2 - automatiserad och fördomsfri matchning

Rektras anonymiserade matchningsalgoritm jobbar 24/7 och kandidater matchas automatiskt och fördomsfritt med Rektra. Vår AI kan dessutom ge dig förslag på hur du kan anpassa din rekrytering för att nå ut till rätt kandidater. Alltid med er bästa matchning i fokus.

Steg 3 - 1:a intervju

Vi gör en första telefonintervju för att säkerställa kompetens och personlig matchning till just er tjänst. Är matchningen bra? Kul, då har ni en talangpresentation att ta ställning till.

Hitta intresserade och kvalificerade kandidater

Rekrytering inom våra affärsområden

Tech och IT

Läs mer

Ingenjörer och management

Läs mer

Ekonomi och marknadsföring

Läs mer

HR och administration

Läs mer