Rektra

Rekrytering {utan krångel}

Rekrytering av skickliga kollegor med Headhunting, AI och Storytelling. Effektivt, prisvärt och utan krångel. Rekrytering med Rektra är modernt.

AI som jobbar 24/7

Hos Rektra finns tusentals kandidater som väntar på sitt nästa karriärsteg. Rektras anonymiserade matchningsalgoritm jobbar 24/7. Fördomsfri Rekrytering med er bästa matchning i fokus.

Headhunting​ & Storytelling

Långsiktigt relationsskapande med kandidater är en nyckel för träffsäker Rekrytering. Det är vi experter på. Vi hjälper er att proaktivt bearbeta kandidater som är rätt för just er. Rektra fångar kandidaten vid rätt tidpunkt.

Rekrytering på abonnemang

Hos oss får du mycket för pengarna. Med flexibelt abonnemangsupplägg kan ni säga hej då till dyr och långsam Rekrytering. 

Du är i gott sällskap

Rekrytering inom våra affärsområden

Tech och IT

Läs mer

Ingenjörer och management

Läs mer

Ekonomi och marknadsföring

Läs mer

HR och administration

Läs mer

Redo för modern Rekrytering?

Så jobbar vi med Rekrytering, steg för steg

Steg 1 - Berätta vad ni söker

Vi djupdyker i kravprofilen och lär känna er som bolag för att kunna representera er på bästa sätt. Tillsammans gör vi en plan för er Rekrytering. Ni får en kontaktperson hos Rektra som finns tillgänglig under hela processen. Berätta vad ni söker, resten löser vi.

Steg 2 - Storytelling

En “vanlig” annons med klyschor och superlativ är sällan effektiv för att nå de bästa kandidaterna. Istället skapar vi värdefull storytelling som ökar intresset för er som företag. Er logga publiceras på www.rektra.se och intresseväckande storytelling sprids i nätverk samt på externa karriärsidor. 

Steg 3 - AI & Headhunting​

Rektras AI söker efter kandidater vars jag-är-intresserad-filter matchar er tjänst. Samtidigt går vi igenom kandidater i våra nätverk och headhuntar samt kontaktar fler personer som matchar det ni söker. Kombinationen av Rektras AI och Headhunting är modern och träffsäker Rekrytering.

Steg 4 - Presentation

Efter den första telefonintervjun presenterar vi en sammanfattning av kandidater som har visat intresse för er tjänst.

Steg 5 - Intervju & anställning

Om ni önskar, hjälper vi till med intervjubokning och referenstagning. Vi finns tillgängliga som bollplank. Säg hej till er nya kollega!

Marcus Söderberg, CEO

”På Nvrmind växer vi stadigt och söker ständigt efter härliga kollegor, men att hitta dem kan ibland vara som att leta efter en nål i en höstack. Rektra har varit en otrolig hjälp i att matcha oss med kandidater som delar våra värderingar.”

Backend developer, Stockholm

Jag fick min senaste tjänst via Rektra. Kändes jättebra att jag kunde söka jobb anonymt och bestämma mina krav. Väldigt bekvämt att få erbjudanden från arbetsgivare, istället för tvärtom.

Redo för modern Rekrytering?

1 +
Registrerade profiler
1 +
Talanger i Rektras nätverk
1 +
Personer som nås via annonsering