Rektra

Rekrytering {utan krångel}

Rekrytering av skickliga kollegor med Headhunting, AI och Employer branding. Effektivt, prisvärt och utan krångel. Rekrytering med Rektra är modernt.

AI som jobbar 24/7

Hos Rektra finns tusentals kandidater som väntar på sitt nästa karriärsteg. Rektras anonymiserade matchningsalgoritm jobbar 24/7 och kan dessutom ge dig förslag på hur du kan vässa din rekrytering. Alltid med er bästa matchning i fokus. 

Headhunting​

Långsiktigt relationsskapande med kandidater är en nyckel för träffsäker Rekrytering. Det är vi experter på. Rektra headhuntar, searchar och bearbetar kandidater dagligen. Med 15 000+ talanger i våra nätverk fångar vi kandidaten vid rätt tidpunkt.

Marknadsföring

En “vanlig” annons med klyschor och superlativ är sällan effektivt. Rektra tar fram det kärnfulla i er jobbeskrivning och marknadsför er som företag. Utöver det får ni värdefulla artiklar och innehåll till sociala medier som sprids i nätverk samt på externa karriärsidor för att stärka er Employer branding. Läs här om hur Spotify, Microsoft, G-Loot mfl lockar talanger.

Du är i gott sällskap

”På Nvrmind växer vi stadigt och söker ständigt efter härliga kollegor, men att hitta dem kan ibland vara som att leta efter en nål i en höstack. Rektra har varit en otrolig hjälp i att matcha oss med kandidater som delar våra värderingar.”

– Marcus Söderberg, CEO

”När vi arbetar med Rektra vet vi att vi alltid får kvalificerade kandidater presenterade, på ett effektivt och bra sätt. Vi bemöts alltid personligt och med hög professionalism i alla dialoger med Rektra!”

– Emma Härnqvist, Customer Relationship & Consultant Manager

Redo för modern Rekrytering?

0 +
Års relevant erfarenhet i snitt/presenterad kandidat
1 +
Talanger i Rektras nätverk
1 +
Dagar i snitt till "Time to hire"

Psst... ge din rekrytering en extra boost

Ge rekryteringen en boost med digitala annonser. Rektras marknasavdelning producerar material med slagkraftig copy och tilltalande layout. Vi är specialiserade på att optimera innehåll mot talanger inom tech och IT. Ni får extra mycket uppmärksamhet av tusentals techtalanger. Krävs inget merjobb från er. Enkelt och smidigt lägga till på faktura.

Rekrytering inom våra affärsområden

Tech och IT

Läs mer

Ingenjörer och management

Läs mer

Ekonomi och marknadsföring

Läs mer

HR och administration

Läs mer

Så jobbar vi med Rekrytering, steg för steg

Steg 1 - Berätta vad ni söker

Vi djupdyker i kravprofilen och lär känna er som bolag. Tillsammans gör vi en plan för er Rekrytering, sen är vi live och letar talanger till er.

Steg 2 - Marknadsföring

Rektras marknadsavdelning som är specialiserade på copy, layout och PR, tar fram marknadsföringsmaterial med högt SEO-värde anpassat efter ert unika behov. Detta inkluderas i rekryteringen för att nå rätt kandidater. Vi vet att detta fungerar.

Steg 3 - AI & Headhunting​

Rektras AI jobbar 24/7 med att hitta rätt talanger till just er. Samtidigt krokar vi ut till talanger i våra nätverk samt searchar och headhuntar fler personer som matchar det ni söker. Kombon av Rektras AI och Headhunting är modern Rekrytering, som fungerar.

Steg 4 - Presentation

Vi gör en första telefonintervju för att säkerställa kompetens och personlig matchning till just er tjänst. Är matchningen bra? Kul, då har ni en talangpresentation att ta ställning till.

Steg 5 - Intervju & anställning

Vi hjälper till att boka in intervju och finns med som bollplank, second opinion och gör referenstagning. Är det rätt? Vad kul – säg hej till er nya kollega!

Redo för modern Rekrytering?