Rektra

Hitta intresserade och kvalificerade  kandidater 

Rektras hjälper er hitta kandidater genom AI och marknadsföring. Vi säkerställer intresse och kvalifikation och ni får kandidater redo att gå vidare i er rekryteringsprocess.

Så fungerar Rektra

Rektra hittar kandidater genom AI-matchning på Rektras plattform, headhunting på externa karriärsidor samt marknadsföring och Storytelling på sociala medier. Rektra genomför en första intervju. Vi presenterar kandidater som är kvalificerade och intresserade av en intervju med er, därefter tar ni över kontakt med kandidaten.

AI-matchning

Rektras AI matchar kandidater automatiskt och fördomsfritt på vår plattform.

Marknadsföring

Rektras producerar digitala annonser med tilltalande layout och slagkraftig copy. Vi skapar betald annonsering på sociala medier och optimerar kampanjerna mot er specifika målgrupp. Rektras AI matchar kandidater automatiskt och fördomsfritt på vår plattform.

Boka möten direkt

Rektra gör en första intervju för att säkerställa kompetens och personlig matchning till just er tjänst. Är matchningen bra? Kul, då har ni en kandidat som direkt kan gå vidare i er rekryteringsprocess.

Du är i gott sällskap

Gör som flera andra populära arbetsgivare inom tech & IT. Jobba smartare och gå bara vidare med intresserade och kvalificerade kandidater.

Vad våra kunder säger om Rektra

”På Nvrmind växer vi stadigt och söker ständigt efter härliga kollegor, men att hitta dem kan ibland vara som att leta efter en nål i en höstack. Rektra har varit en otrolig hjälp i att matcha oss med kandidater som delar våra värderingar.”

– Marcus Söderberg, CEO

”När vi arbetar med Rektra vet vi att vi alltid får kvalificerade kandidater presenterade, på ett effektivt och bra sätt. Vi bemöts alltid personligt och med hög professionalism i alla dialoger med Rektra!”

– Emma Härnqvist, Customer Relationship & Consultant Manager

Hitta intresserade och kvalificerade kandidater