Rektra

Rekrytera utvecklare stockholm

Rektra är experter på att både hitta och kontakta de allra bästa utvecklarna till just ert företag. Vi har arbetat fram en rekryteringsprocess som vi vet fungerar. Vi börjar med att ta fram en tydlig kravprofil av de utvecklare ni söker. Sedan hittar och matchar Rektra automatiskt er med utvecklare från vårt nätverk, karriärplattformar och sociala medier. Rektras automatiserade process för att rekrytera utvecklare sänker era kostnader och genomsnittlig time-to-hire.

Hitta utvecklare mest tidskrävande

Idag finns det brist på IT-kompetens på arbetsmarknaden. Därför är det av stor betydelse att på ett framgångsrikt sätt faktiskt leta och hitta kandidater. Rektra är experter på att båda hitta och attrahera utvecklare. För att lyckas med er rekrytering arbetar vi med en nästan helt automatiserad sökning och screening av kandidater.

Specialister på tech-rekrytering

Rektra är specialiserade på tech rekrytering och fokuserar på allt från backend och frontend, till iOS, android och cloud. Vi pratar samma språk som de vi rekryterar och därför gör vi rekrytering så lyckad som möjligt. Vi vet exakt vilken kompetens kandidaterna behöver för att passa just din kravprofil och vi kan svara på kandidaternas mer specificerade och tekniska frågor relaterade till tjänsten.

Rekrytera utvecklare i hela Sverige

Oavsett var i Sverige ni söker utvecklare – från Stockholm och Göteborg till Malmö – är Rektra en bra partner. Vi har resurser och nätverk för att hjälpa er identifiera tech-talanger över hela landet och optimera er rekryteringsprocess för att passa specifika behov.

Välj Rektra för att optimera er tech- och IT-rekrytering i Stockholm och skapa en stark arbetsgivarprofil genom effektiv employer branding.

Stärk er arbetsgivarprofil med Employer Branding

Vi förstår vikten av en stark arbetsgivarprofil för att attrahera tech-talanger. Genom att kommunicera era värderingar och er företagskultur skapar vi en positiv och attraktiv bild av ert företag. Employer branding är en integrerad del av vår strategi för att göra er rekrytering ännu mer framgångsrik.