Rektra

Utvecklare jobb: Sök jobb med AI

Artificiell intelligens har gjort entré och är här för att stanna. Men hur fungerar det egentligen och varför är det något du borde känna till? Få drömjobbet med hjälp av Rektra

Traditionell rekrytering har tyvärr många brister. Rekrytering idag kostar både tid och pengar, är diskriminerande samt brister i träffsäkerhet. Visste du att endast 45 % av alla rekryteringar blir lyckade? Så kan vi inte ha det. Det är varken bra för dig som kandidat eller din framtida arbetsgivare. Få drömjobbet med hjälp av Rektra!

Utvecklare jobb: Sök jobb med AI
Få drömjobbet med hjälp av Rektra! Vägen till en schysstare arbetsmarknad börjar med digital headhunting genom AI. Med en digital headhunter slipper man långa och krångliga rekryteringsprocesser – effektivt är bara förnamnet!

Här är några av många fördelar med digital headhunting genom AI:

  • Jobben söker dig, inte tvärtom.
  • Som kandidat slipper du spam från ointressanta arbetsgivare.
  • Arbetsgivare kan sluta lägga tid på irrelevanta kandidater. Win-win för alla parter! 
  • Fokus är på dina kompetenser, villkor och framtidsmål, inte diskriminerande faktorer som nätverk, namn, kön eller ålder.
  • Urvalsprocessen blir rättvis, effektiv och hållbar.

Visst låter det bra? Det tycker vi också. På Rektra vänder vi på processen med hjälp av AI – här är det istället jobben som söker kandidater. På så sätt slipper kandidater bli överösta med erbjudanden som inte är relevanta samtidigt som arbetsgivaren sparar både tid och pengar genom att skippa långdragna rekryteringsprocesser. Ett jag-är-intresserad-filter säkerställer att det är kandidaten som bestämmer vilken arbetsgivare som får ta del av personens kontaktuppgifter.